Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(6495 niezalogowanych)
1 Post

(giovi2)
Wiking
I jeszcze jedno, moja córka jest dużo ładniejsza od Ciebie(bez ingerencji photoshopa)
Ona jest piękna naturalnie,ale nigdzie sobie takich fot nie wstawia,bo zna włąsną wartośc i nie musi dowartościowywac się komentarzami typu:ale jesteś inteligentna( ) i ładna ,może popiszemy, oto mój meil

Ps.rzucając uwagę o trollu w avatarze pokazałąs swoją klase,nie ma co
Ja wolę jednak kląc jak szewc,niż miec tą Twoją klase
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Daga, porownalas dziecko z avatara Giovi to trolla. Własnei wyszła twoja klasa. Moze i w twoim towarzystwie sie nie przeklina, ale jak widac, nie trzeba przeklinac aby pokazac jakim sie jest człowiekiem.
A Giovi nie ma tobie czego zazdroscic.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(KsiezniczkaDaga)
Wiking
giovi2 napisał:
I
Ps.rzucając uwagę o trollu w avatarze pokazałąs swoją klase,nie ma co
Ja wolę jednak kląc jak szewc,niż miec tą Twoją klase

Nigdzie nie napisałam ze masz trolla w avatarze gdzie to wyczytałaś? napisałam ze ja nie zamierzam trolla do avatara dać żeby nie drażnić cie moimi fotkami.
Dziecko ładne nie powiem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
napisalas "aby ci dorownac", co jest dla mnie zrozumiale jednoznacznie, nie wymiguj sie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(KsiezniczkaDaga)
Wiking
Hilton napisał:
Daga, porownalas dziecko z avatara Giovi to trolla. Własnei wyszła twoja klasa. Moze i w twoim towarzystwie sie nie przeklina, ale jak widac, nie trzeba przeklinac aby pokazac jakim sie jest człowiekiem.
A Giovi nie ma tobie czego zazdroscic.

Nie porównałam dziecka Giovi do trolla! Nawet by mi to do głowy nie wpadło.Przeczytaj jeszcze raz mój post moze zle sie wyraziłam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
KsiezniczkaDaga napisał:
giovi2 napisał:

Ja w avatarze nie mam trolla, tylko małe dziecko jeśli nie zauważyłas,masz szczescie ze nie jestes gdzies blizej , bo za te slowa dostalabys po swojej pieknej buzce i juz by taka piekna nie byla

Ho ho ho wulgarna i do tego agresywna pewnie z tych dobrze wykształconych jesteś.

Tak skończyłąm podstawówkę po 12 latach nauki,pasi?
Nie chciałąbyś wiedziec ,jaka jestem agresywna ,gdy ktoś obraża moją rodzinę( a przede wszystkim bezbronne dziecko)więc masz bardzo dużo sczęścia, że nie mieszkasz bliżej.
Zmiotłabym ten przygłupawy uśmieszek z Twoich usteczek bardzo szybko i skutecznie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
KsiezniczkaDaga napisał:
giovi2 napisał:

Nawet nie chce mi sie tego komentowac,jestes zalosna i tyle
Ja nie przyszlam tu zeby podziwiali moje wdzieki ,tylko po to by rozmawiac z innymi uczestnikami forum,ale rozumiem Cię w zupełności...jak któś ma niewiele do powiedzenia to oczekuje , że inni będą się zachwycali nim samym z powodu piękna

Ja nie oczekuje ze ktoś będzie się mna zachwycał a tego ze ktoś nie będzie głupio komentował mojej buzi ze zwykłej zazdrości.
Jestem ładna i co? to z tego powodu mam sobie w avatar trolla wstawić? żeby ci dorównać i żebyś dobry humorek miała.Weź się zastanów.

O, własnie tutaj....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(KsiezniczkaDaga)
Wiking
Hilton napisał:
napisalas "aby ci dorownac", co jest dla mnie zrozumiale jednoznacznie, nie wymiguj sie.

Po raz kolejny napisze ze nie taki był mój zamiar.chodziło mi o to ze Giovi nie może od mnie wymagać żebym chodziła w garnku na głowie i taki miala avatar.Jak ona moze pisac ze faceci sie onanizuja na moich normalnych fotkach?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Moze widziała jak sie onanizują? A mnie to nawet jeden sie zwierzył ze "zwalił konia na monitor", serio.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
KsiezniczkaDaga napisał:
Hilton napisał:

Po raz kolejny napisze ze nie taki był mój zamiar.chodziło mi o to ze Giovi nie może od mnie wymagać żebym chodziła w garnku na głowie i taki miala avatar.Jak ona moze pisac ze faceci sie onanizuja na moich normalnych fotkach?

To sa Twoje normalne fotki????????A dziecku swojemu kiedys bys je pokazala, mowiac ze taki mialam avatar ,gdy Ty miales 2 latka?Twoj facet wie o tych fotach?
Szczerze watpię,no chyba że ma Cie daleko gdzieś i dlatego szukasz poklasku na forum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok